Ondersteuning

BEGELEIDING BIJ OPSTART ZELFHULPGROEPEN

Heb je bij het opstarten van een zelfhulpgroep moeite om na te gaan wat er al bestaat, waar je lotgenoten vindt en wat je allemaal in orde moet brengen? Wij helpen je graag! In een verkennend gesprek gaan we samen met jou op zoek naar een gepaste aanpak om de opstart van je patiëntenvereniging of zelfhulpgroep te begeleiden.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →

advies, boekhouding, verzekering

VORMINGEN

Wil je graag je vaardigheden verder ontwikkelen of bijsturen? Dan kan je bij ons terecht voor vormingen. We hebben elk jaar een standaard vormingsaanbod en werken ook vormingen op maat uit indien je vereniging dat wenst. De vormingen zijn voor iedere Limburgse vereniging en zelfhulpgroep beschikbaar en worden kosteloos aangeboden.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →

GRATIS VERGADERLOCATIE

Ben je op zoek naar een locatie voor je activiteit, maar vind je niets geschikt? Wij stellen onze vergaderruimtes op de Corda Campus gratis ter beschikking voor Limburgse patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen. Je kan hier door de week en in het weekend, zowel overdag als ‘s avonds, terecht. Bij het huren van de vergaderzaal kan er ook gebruik worden gemaakt van een beamer en geluidsinstallatie.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →

vergaderzaal, gratis locatie, vergadering, ZOPP
begeleiding, verenigingsactiviteiten, bijeenkomst

BEGELEIDING VERENIGINGSACTIVITEITEN

Heb je het gevoel dat je vereniging ieder jaar soortgelijke activiteiten organiseert en het tijd is voor iets nieuws? Wij gaan samen met jou op zoek naar geschikte, afwisselende activiteiten en interessante sprekers voor een infoavond of lezing.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →

ADVIES AFFICHE & FOLDER

Bekendmaking van je vereniging en je activiteitenaanbod blijft belangrijk om een goed werkende vereniging te hebben en te houden. Wij denken samen met jou na en geven tips hoe je affiches, folders en de website kan verbeteren.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →

vormingsaanbod, brochure, ZOPP, achtergrondfoto
Hand-outs, vorming vzw-wetgeving

ADVIES BOEKHOUDING & WETGEVING

Heb je als vereniging moeite om je boekhouding in orde te krijgen? Lukt het niet om de belastingaangifte van je vzw online in te dienen? Zijn de statuten van je vereniging niet meer up-to-date of heb je graag een opfrissing van de vzw-wetgeving? Wij zorgen samen met jou dat je vzw aan alle wettelijke vereisten voldoet.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO  →