Vacature medewerkers ZOPP vzw – Antwerpen

ZOPP vzw is op zoek naar twee enthousiaste medewerkers die in regio Antwerpen de ondersteuning en participatie van patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen opstart en uitbouwt.

Werken bij ZOPP vzw is werken aan gezondheidszorg voor en door patiënten. Je ondersteunt patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen zodat zij kunnen focussen op hun kerntaken. Je helpt verenigingen bij het uitwerken van een kwaliteitsvolle werking en neemt ook deel aan het beleid om de stem van de patiënten luider te laten klinken. Ten slotte vervul je een brugfunctie tussen patiëntenverenigingen en de overheid, en faciliteer je samenwerkingen met ziekenhuizen en partners.

Wil jij mee je steentje bijdragen tot een verhoging van de levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving? Wil je mee gemeenschappelijke noden en knelpunten helpen oplossen via belangenbehartiging op alle relevante beleidsniveaus en binnen alle relevante gezondheidsvoorzieningen in regio Antwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Bekijk de vacature.

Bijkomende informatie over deze vacature kan u verkrijgen bij Lien Smets, via 011/93 62 21 of via e-mail: lien.smets@zopp-limburg.be

Interesse?:

Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar directie-assistente Martine Vansteenacker via martine.vansteenacker@vlaamspatientenplatform.be vóór 7 april 2023.