Loading Events
This event has passed.
Beste patiëntenvertegenwoordiger

Hoeveel chronisch zieken wonen er in jouw gemeente? Is er armoede in de regio waar jouw vereniging actief is? Heb jij zicht op de noden van mensen in jouw gemeente en is de zorg aangepast op deze noden? 

Op deze vragen biedt het interactief dashboard “De Zorgatlas 2.0“, ontwikkeld door het Vlaams Instituut voor de Eerstelijnszorg (VIVEL), een antwoord. Via het dashboard kan het zorgaanbod worden afgestemd op de noden van de inwoners in de eerstelijnszones. De “Zorgatlas 2.0” wordt in de toekomst opengesteld voor het grote publiek. In dat opzicht is het belangrijk dat het systeem gebruiksvriendelijk is voor patiëntenverenigingen en burgers in het algemeen. Graag willen we jullie aan de slag laten gaan met het systeem en zijn we benieuwd naar jullie meningen en ervaringen!

Wil jij graag samen met ons de Zorgatlas 2.0 uittesten op gebruiksvriendelijkheid en noden vanuit jullie vereniging? Schrijf je in en kom naar ZOPP op 15 januari 2020!

Praktisch 

Wanneer?
Woensdag 15 januari 2020 van 14u00 tot 16u30

Waar?
ZOPP vzw Limburg, Corda Campus Hasselt

Inschrijven?
Stuur een mailtje naar Charlotte of schrijf je in via de website
Inschrijven kan tot 13 januari 2020.
(Let op: tussen 20 december 2019 en 6 januari 2020 sluit ZOPP vzw Limburg collectief en zijn we niet telefonisch bereikbaar)

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.