FAQ items aan het laden...

Datum

dec 15 2020

Tijd

14:00 - 16:00

Expertpool Eerste Lijn: DOELZOEKER – Digitaal

Deze expertpool wordt in samenwerking met het Vlaams Patiëntenplatform georganiseerd. 

ZOPP en het Vlaams Patiëntenplatform nodigen je uit voor een nieuwe bijeenkomst van de expertpool, deze keer in kader van Doelzoeker. 

De namiddag bestaat uit twee delen: 

Deel 1: In het eerste deel stellen we jullie graag ‘Doelzoeker’ voor. Dat is een instrument dat je helpt nadenken over wat je belangrijk vindt in je leven, wat je graag doet en wat je levenskwaliteit bezorgt. Het helpt je om concrete levensdoelen te formuleren die je vervolgens kan gebruiken in gesprek met je zorgverleners. Als je goed zelf weet wat je doelen zijn, kan je samen met je artsen en zorgverleners nadenken hoe je je zorg daarop laat aansluiten. We willen Doelzoeker graag bekendmaken bij zorgverleners, welzijnswerkers en patiënten in Vlaanderen. Die bekendmaking kan via de eerstelijnszones verlopen. Daarom bekijken we het graag samen met jou. Vervolgens helpen we je op weg om Doelzoeker op een laagdrempelige manier aan te kaarten bij jouw leden en zorg- en hulpverleners. 

Deel 2: In het tweede deel laten we jullie aan het woord over jullie ervaringen in de eerstelijnszones. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat zowel jullie, patiëntenvertegenwoordigers uit de Limburgse eerstelijnszones (met ondersteuning van ZOPP), als patiëntenvertegenwoordigers uit de andere Vlaamse eerstelijnszones uitnodigen. Laat de uitwisseling maar op gang komen!


Wanneer? Dinsdag 15 december 2020

Waar? Digitaal via ZOOM (je ontvangt een link)

Hoe laat? Van 14u00 tot 16u00

Inschrijven kan onderaan via ons boekingssysteem t.e.m. 30 november

Schrijf je onderaan in via ons boekingssysteem. 
OPGELET: Dit is een digitale bijeenkomst! 

Inschrijven

Beschikbaar Kaarten: 9
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Geef een reactie

Go to Top